Dwarsfluitlessen

 Ben je geïnteresseerd in dwarsfluit, blokfluit of traverso spelen?

GatoScan

Ik zou jou graag helpen de wereld van de historische traverso, moderne dwarsfluit en blokfluit te ontdekken. Ik geef fluitles aan leerlingen van verschillende leeftijden. Alle niveaus en leeftijden zijn welkom. Meer informatie, klik hier!

Ada heeft zich gespecialiseerd in het kinderonderwijs (Universiteite van Valladolid, Spanje)

Reacties:

Ada is de fluitlerares van mijn zoon Sam (9 jaar) sinds februari 2014 en we zijn superblij met haar. Ze is niet alleen uistekend academisch opgeleid (met een MA-diploma van het Utrechtse Conservatorium) maar ze is ook een uitstekende musicus die steeds meer professionele ervaring opdoet. Een van haar laatste optredens was in het Concertgebouw (!).

We kunnen ons geen betere lerares wensen: ze is zeer bekwaam, geduldig, onderhoudend, en didactisch erg sterk. Voor ons is het bovendien een meerwaarde dat Sam half-Spaans is, en hij krijgt les in het Spaans.

Ze is een uitstekende, betrouwbare, professionele en superlieve lerares.

(Yolanda Rodríguez Pérez, Utrecht)

Ada geeft om dit moment dwarsfluit les aan mijn dochter en ik ben zeer tevreden. Ze komt bij ons thuis (dus qua logistiek is dit ideal), ze is altijd op tijd en de lessen zijn gewoon leuk. Mijn dochter leert snel en met veel plezier van iemand met een erg hoog, professioneel niveau.

(Rachel Morton-Young, Utrecht)

(Voor de Engelse vertaling zie onderaan)

Are you interested in learning to play the flute?

I would love to help you explore the world of the historical traverso, modern flute and recorder. All levels and ages are welcome. If you are interested please click here!